Ex libris Zbirke Biškupić - Mandić, Pero ([S.l.], 1985)
Sadržaj: simetrična kompozicija s dva konja i seoskim kućicama s crveno obojenim krovovima. Iznad prikaza ukomponiran je tekst Ex libris zbirke Biškupić
Signatura d. ispod otiska olovkom: P. Mandić 85
Keywords: bakropisi