Grad Zagreb službene stranice (Zagreb : Grad Zagreb, 2002)
Službena web-stranica Grada Zagreba.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 1.7.2004.; zadnji opis prema verziji dana: 6.7.2020.)
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.zagreb.hr
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Lokalna samouprava -- Zagreb; Zagreb -- Vodiči