Grad Šibenik službene web stranice. (Šibenik : Grad Šibenik, 2002)
Službene web-stranice grada.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://sibenik.hr
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML-a (opis građe dana: 29.6.2004.; zadnji opis prema verziji dana: 4.11.2020.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Šibenik; Šibenik -- Vodiči