Znanost.org (Zagreb : Društvo znanost.org, 2002)
Mrežno mjesto društva
Stv. nasl. s naslovnice
Stv. nasl. u zaglavlju HTML: Društvo znanost.org
Usp. nasl. u zaglavlju HTML: Society znanost.org
Opis građe dana: 1.6.2004.; zadnji opis prema verziji dana: 20.1.2006.
Pristup: World Wide Web; ranije dostupno na URL: http://www.znanost.org/index.html
Tekst na hrv. i na eng. jeziku
Keywords: Društvo znanost org (Zagreb); Znanost -- Hrvatska