Euro 2004 službeni portal HNS-a za Europsko prvenstvo 2004. - Hrvatski nogometni savez (Zagreb) (Zagreb : Iskon Internet, 2004)
Mrežno mjesto sportskog događaja
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 31.5.2004. ; zadnji opis prema verziji dana: 22.3.2005
Keywords: Nogomet -- Turniri -- Europa