[Crkvica] - Njerš, Ljerka ([Zagreb, 1992)
Sadržaj: mala crkvica sa zvonikom nad ulazom
Signatura d. ispod otiska olovkom: Lj Njerš; l. ispod otiska olovkom: 42/50
Naslov dao katalogizator
Nakl. 50 primj.
Keywords: serigrafije