Puhov gaj - Marušić-Gorska, Mirjana ([S.l.], 1999)
Sadržaj: segment prirode prikazan pomoću mnoštva linija, mrlja različitih boja
Signatura d. ispod otiska olovkom: GORSKA 99.; l. ispod otiska olovkom: 21/100; sredina ispod otiska olovkom: "Puhov gaj"
Nakl. 100 primj.
Keywords: serigrafije