Božji park - Marušić-Gorska, Mirjana ([S.l.], 1999)
Sadržaj: puteljak i čistina jarke narančaste boje ispred velike tamne šume u pozadini
Signatura d. ispod otiska olovkom: GORSKA 99.; l. ispod otiska olovkom: 22/100; sredina ispod otiska olovkom: "Božji park"
Nakl. 100 primj.
Keywords: serigrafije