Prvi snijeg - Marušić-Gorska, Mirjana ([S.l], 1999)
Sadržaj: na bijeloj plohi žute i plave mrlje, sugeriraju raslinje koje proviruje ispod snijega.
Signatura d. ispod otiska olovkom: GORSKA 99.;L. ispod otiska olovkom: 29/100; sredina ispod tiska olovkom: "Prvi snijeg"
Nakl. 100 primj.
Keywords: serigrafije