[Kompozicija] - Kulmer, Ferdinand ([Zagreb], 1960)
Sadržaj: apstraktna kompozicija tamnih tonova s malo bijelog u centru
Signatura d.d. olovkom: FKulmer 1960; d.d. žig autora; l.d.olovkom: 28/50
Naslov dao katalogizator
Keywords: serigrafije