[Tugovanje I] - Kodarić-Ivanković, Snježana ([Zagreb], 1981)
Sadržaj: ženski akt u sjedećem položaju, zamišljena lica s pticom na koljenu
Signatura d. ispod otiska olovkom: S. Kodarić 81.; l. ispod otiska olovkom: 5/10
Nakl. 10 primj.
Keywords: suhe igle