Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilište u Zagrebu. - Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet (Zagreb) (Zagreb : ERF, 2003)
Web-stranice fakulteta.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: https://www.erf.unizg.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.9.2003. ; zadnji opis prema verziji dana: 8.6.2006.)
Keywords: Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet (Zagreb)