[Na obali] - Lapuh, Željko ([Zagreb], 1987)
Sadržaj: čamac na obali. U čamcu i uokolo čamca stilizirane figure ljudi
Signatura d. ispod otiska olovkom: Lapuh 87.; l. ispod otiska olovkom: E.A. / NSB
Naslov dao katalogizator
Keywords: serigrafije