Jedrenjak - Lipovac, Vasko ([Split], 1973)
Sadržaj: na plavoj podlozi stilizirani prikaz jedrenjaka crvenog trupa i bijelih jedara.
Signatura d. ispod otiska olovkom: Vasko Lipovac 73; l. ispod otiska olovkom: 12/36; sredina ispod otiska olovkom: Jedrenjak
Keywords: serigrafije