Hrvatsko novinarsko društvo Croatian Journalists' Association. - Hrvatsko novinarsko društvo (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko novinarsko društvo, 2003)
Web-stranice društva.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 3.9.2003.; zadnji opis prema verziji dana: 24.4.2019.)
Ranije urednik web stranica: Mario Bošnjak
Keywords: Hrvatsko novinarsko društvo (Zagreb); Novinarstvo -- Hrvatska