Guida del Museo di s. Donato in Zara - Smirić, Ivan ([s. n.], 1913)
Sadrži poglavlja o Zadru i okolici u antici, o crkvi sv. Donata, o povijesti zbirki, o antičkim spomenicima, uzidanim u crkvu sv. Donata. Zatim slijedi popis izložaka na ulazu u muzej, rimskih spomenika u prizemlju, srednjovjekovnih i novijih zbirki te rimskih i predrimskih zbirki.