Vukovarske novine online dvotjedno glasilo grada Vukovara (Vukovar : Hrvatski radio Vukovar, 2003)
Web stranice novina s informacijama vezanim uz grad Vukovar.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.vukovarske-novine.com
Stv. nasl. s naslovnice
Dostupno i u formatu PDF na istoj adresi
Stv. nasl. u zaglavlju HTML: Vukovarske novine
Opis građe prama 2003,br.278(srpanj) dana: 18.07.2003. ; zadnji opis prema 2006,br.355 dana: 6.6.2006