[Dvije lađice] - Kren, Milan ([S.l., 1920)
Sadržaj: dvije lađe s jarbolom.
Signatura d. ispod otiska olovkom: Milan Kren
Na poleđini žig s slovima SKZ unutar kruga
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi