Eurokaz - Eurokaz (Zagreb) (Zagreb : Eurokaz festival, 2001)
Web-stranice međunarodnog festivala.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.7.2004. ; zadnji opis prema verziji dana 2.3.2017.).
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Kazališni festivali -- Zagreb -- 2000.- 2010.; Kazališni festivali -- Zagreb -- 2011.-