Splitsko ljeto Split Summer Festival. - Splitsko ljeto (Split : HNK Split, 2003)
Web-stranice međunarodnog umjetničkog festivala.
Pristup: World Wide Web ranije dostupno na URL: http://www.splitsko-ljeto.hr/splitskaljeta/index.htm
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.6.2003.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Kazališno-glazbeni festivali -- Split