Međunarodni festival kazališta lutaka - PIF (MCUK, 1998)
Web-stranice međunarodnog festivala lutaka na kojem se prezentira niz specifičnih lutkarskih tradicija iz gotovo svih krajeva Europe te se u sklopu festivala prikazuju vanjski programi, predstavljanja knjiga i časopisa o lutkarstvu, izložbe lutaka iz svih krajeva svijeta, lutkarske radionice, projekcije lutkarskih filmova, stručni simpoziji o lutkarstvu i humanitarne akcije.