Sinjska alka 1715-2012. - Sinjska alka (Sinj : Viteško alkarsko društvo, 2001)
Web-stranice s informacijama o Sinjskoj alki.
Pristup: World Wide Web ; http://www.alka.hr/index.html
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.6.2003. ; zadnji opis prema verziji dana: 15.1.2009.)
Ranije urednik: Boris Ljubičić