[Na kupanju] - Kraljević, Miroslav, slikar (Pariz, 1912)
Sadržaj: tri nage žene uz vodu. Iza žena drveće.
Signatura uz desni rub dolje otisnuto: M K // 1912 // Paris
Na poleđini crni žig s slovima SKZ unutar kruga
M-I-103. - Zagreb : Goran Vranić, 2000. - 1 negativ : kolor; 120 mm
Keywords: suhe igle