[Konji] - Kinert, Albert ([Zagreb, 1980)
Sadržaj: u gornjem dijelu prikaza dva konja, u sredini prikaza muškarac i žena leže, u najdonjem dijelu apstraktna forma.
Signatura d. ispod prikaza olovkom: a. Kinert
Naslov dao katalogizator
Keywords: linorezi