[Kokote] - Kraljević, Miroslav, slikar ([S. l.], 1912)
Sadržaj: dvije žene za kavanskim stolom, na stolu voće, boca i čaša.
Signature nema.
Naslov dao katalogizator.
Digitalna reprodukcija
Pregledano
Keywords: drvorezi