[Harlekin] - Kinert, Albert ([Zagreb, 1954)
Sadržaj: stilizirana ljudska figura s naglašeno stiliziranim licem nalik na masku.
Signatura l. ispod otiska olovkom: Kinert
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi