[Bez naziva 9] - Keser, Zlatko ([Zagreb, 2002)
Sadržaj: stilizirani dijelovi ljudskog tijela okruženi različitim simbolima
D. ispod otiska olovkom: Keser; l. ispod otiska olovkom: 5/12; d.d.k. suhi žig: Canvas
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi