[Bez naziva 5] - Keser, Zlatko ([Zagreb, 2002)
Sadržaj: stilizirana glava istovremeno en face i u profilu okružena simbolima
Signatura d. ispod otiska olovkom: Keser; l. ispod otiska olovkom: 3/12; d.d.k. suhi žig: Canvas
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi