[Silazak] - Jordan, Vasilije ([Zagreb, 1984)
Sadržaj: u desnom uglu stepenište, u središtu kompozicije šetači, u pozadini krošnje drveća.
Signatura d. ispod otiska olovkom: JORDAN
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi