Marya Delvard - Krizman, Tomislav ([S. l.], 1908)
Sadržaj: lice žene u poluprofilu zaklopljenih vjeđa
Signatura d. ispod otiska olovkom: TomislavKrizman 08; sredina ispod otiska suhi žig: Grafička zbika Kr. sveučilišne knjižnice u Zagrebu; l.d. ugao lista olovkom: "Marya Delvard."
M-I-59. - Zagreb : Goran Vranić, 2000. - 1 negativ : kolor; 120 mm
Pregledano
Keywords: Glumice; Bakropisi