[Mazedonischer schaeferhirte] - Krizman, Tomislav ([Beč], 1907)
Sadržaj: u prvom planu pastir. U pozadini stado i kuće prekrivene slamom.
Signatura d. ispod otiska olovkom: TomislavKrizman; sredina ispod otiska otisnuti inicijali: TK // ALBUM
Grafika iz graf. mape Skizzen und Eindrucke aus Dalmatien Bosnien Kroatisch Zagorien und Wien
Naslov preuzet iz mape.
Digitalna reprodukcija
Pregledano
Sredina ispod otiska suhi žig: Grafička zbirka Kr. sveučilišne knjižnice u Zagrebu; l.d. ugao lista olovkom: "Na paši"
Keywords: Bakropisi