Grad Rijeka (Rijeka : Grad Rijeka, 2002)
Web-stranice grada.
Pristup: World Wide Web; ranije dostupno na URL: http://www.grad-rijeka.hr ; http://www.rijeka.hr/Default.aspx
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 26.03.2003. ; zadnji opis prema verziji dana: 5.2.2020.)
Prethodni stv. nasl.: Rijeka online ; Grad Rijeka online
Tekst na hrv., tal. i engl. jeziku
Keywords: Lokalna samouprava -- Rijeka; Rijeka -- Vodiči