Glasnik AMCA-FA - Hrvatska udruga diplomiranih inženjera Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Zagreb : Hrvatska udruga diplomiranih inženjera Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 2002)
Mrežne stranice časopisa.
Ne izlazi 2009.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.grad.hr/amca/amcafa_glasnik.htm.
Stv. nasl. s naslovnice.
Od god.4,br.1(2004) podnasl.: Glasilo Hrvatske udruge diplomiranih inženjera Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Opis građe prama 2002,br.2 dana: 06.03.2003.; zadnji opis prema god.14,br.1(2015) dana: 1.4.2020.
Keywords: Građevinarstvo -- Serijske publikacije