Dodir - Hollos, Rene ([Zagreb], 1977)
Sadržaj: prikazani su nagi muškarac i žena. Ona sjedi na podu, dok je on kraj nje u poluležećem položaju i rukom joj dodiruje kosu.
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: RHollos; l.d. ispod otiska olovkom: Poseban // otisak; s. ispod otiska olovkom: Dodir
Grafika iz Ciklusa Homo eroticus.
Keywords: Bakropisi