Dubrovnik.hr službene stranice grada Dubrovnika. (Dubrovnik : Grad Dubrovnik, 2002)
Web stranice Grada
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 06.02.2003.; zadnji opis prema verziji dana: 31.11.2014.)
Stv. nasl. u zaglavlju HTML: Grad Dubrovnik
Pristup: World Wide Web
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Lokalna samouprava -- Dubrovnik; Dubrovnik -- Vodiči