[Mjesečina] - Dogan, Boris (1988)
Sadržaj: površina prekrivena mrljama različitih boja. Pri vrhu veća površina plave boje. Preko mrlja u boji raspoređene su manje crne mrlje nalik na mrlje nastale kapanjem.