[Pejzaž] - Dogan, Boris ([Zagreb], 1985)
Sadržaj: nebo i zemlja prikazani dvjema plohama koje se međusobno dotiču valovitom granicom. U udubini vala smješten je bijeli krug.
Signatura d. ispod otiska olovkom: B. Dogan 85.; l. ispod otiska olovkom: 3/100
Naslov dao katalogizator
Nakl. 100 primj.
Keywords: serigrafije