[Mjesečina] - Dogan, Boris ([Zagreb], 1987)
Sadržaj: u sredini kompozicije, na kojoj prevladava crna i žuta, plava zjenica pokraj koje se nalazi ljudski lik sablasnog izgleda
Signatura ispod otiska d.d. olovkom: B. Dogan 87.; l.d. ispod otiska 46/100
Keywords: serigrafije