Sa voljenom preko vode - Generalić, Josip ([Zagreb], 1988)
Sadržaj: muškarac u vodi do koljena drži u naručju ženu. Iz vode skaču dvije ribe. U pozadini pejzaž s drvećem i seoska kuća.
Signatura d. ispod otiska olovkom: Josip Generalić, 1988.; l. ispod otiska olovkom: Bakropis, akvarel; sredina ispod otiska olovkom: "Sa voljenom preko vode"; l.d. na otisku otisnuto: 1988.
Keywords: bakropisi