Drežnik - Detoni, Marijan ([Karlovac], 1941)
Sadržaj: u pozadini nekoliko kuća okruženih drvećem, a u prvom planu seljačka kola i dvije žene
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Detoni; d.l. ispod otiska olovkom: 10."Drežnik" (Paysage iz Karlovca, 1941.) (litogr.) 2/12
Nakl. 12 primj.
Keywords: litografije