Dinamo Zagreb građanski nogometni klub. - Građanski nogometni klub Dinamo (Zagreb) (Zagreb : NK Dinamo, 2000)
Web-stranice nogometnog kluba.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.nk-dinamo.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 03.02.2003.; zadnji opis prema verziji dana: 30.9.2016.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Građanski nogometni klub Dinamo (Zagreb); Nogomet -- Zagreb