Newsletter povremeno glasilo Instituta za javne financije - Institut za javne financije (Zagreb) (Zagreb : Institut za javne financije, 2001)
Mrežne stranice časopisa s stručnim i nezavisnim analizama ekonomskih pitanja.
Stv. nasl. s naslovnice.
Publikacija u formatu PDF.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.ijf.hr/newsletter/index.html ; http://www.ijf.hr/index.php?ime=72 ; http://www.ijf.hr/hr/publikacije/casopisi/12/newsletter/110/.
Opis prema 2020,br.120 (prosinac) ; zadnji opis prema 2023,br.4 dana: 19.1.2023.
Keywords: Javne financije -- Serijske publikacije