Crtež No 2002 - Čavrk, Hamo (Zagreb, 2002)
Sadržaj: mnoštvo linija koje se preklapaju
Signatura s.d. olovkom: Hamo Čavrk/2002; na poleđini s.d. olovkom: Hamo Čavrk // Crtež No 2002 // olovka u boji // god. 2002 // 1110 x 920 mm
Keywords: olovke u boji