Crtež No 2001 - Čavrk, Hamo (Zagreb, 2002)
Sadržaj: mnoštvo raznobojnih linija koje se presijecaju
Signatura s.d. olovkom: Hamo Čavrk/2002
naslov preuzet iz kataloga 3. hrvatski trijenale crteža
Keywords: olovke u boji