Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" (Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", 2001)
Web-stranice ustanove koja pruža usluge iz područja javnoga zdravstva, poštujući pritom najviše standarde društveno odgovornoga ponašanja i znanstveno utemeljenih spoznaja te nudeći korisnicima pouzdanost i kvalitetu po načelima zdravstvene izvrsnosti.