Photopixel web foto tjednik "na struju" (Zagreb : Domedia, 2002)
Web stranice tjednika
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 09.12.2002.; zadnji opis prema verziji dana: 9.1.2007