Hamo Čavrk, Dalibor Jelavić, Dubravka Babić : Gradus, bibliofilska izdanja Zbirke Biškupić : Galerija Dubrava, Dubrovnik, HTC Dubrava - Babin Kuk, 25.IV - 15.V.1985. - Čavrk, Hamo; Jelavić, Dalibor, slikar; Babić, Dubravka, likovna umjetnica; Galerija Dubrava (Dubrovnik) ([Zagreb] : Zbirka Biškupić, 1985)
Sadržaj: u gornjoj polovici plakata raspoređeno je šest otisaka pravokutnog oblika, po dva u tri reda. Na dva otiska u prvom redu su apstraktni izduljeni oblici s izdancima, sljedeća dva prikazuju apstraktne kompozicije geometrijsko vegetabilnih i antropomorfnih formi, a u posljednja dva otiska prikazan je grad koji izrasta iz školjke, te glava mačke otvorenih usta. U donjoj polovici plakata tekst
Signatura autora i godina nastanka desno ispod svakog otiska olovkom, osim gornjeg lijevog
2 otiska svaki 153 x 123 mm, 2 otiska svaki 173 x 124 mm, 2 otiska svaki 165 x 122 mm
Plakat za izložbu H.Čavrka, D.Jelavića i D.Babić
Keywords: bakropisi; akvatinte