[Ličanin] - Crnčić, Menci Clement ([Zagreb] : Kabinet grafike], 1988)
Sadržaj: starac s brkovima.
Novotisak iz godine 1925
Naslov, godina nastanka i ime autora navedeni sredina dolje ispod otiska olovkom
Dolje desno ispod otiska suhi žig: Lotršćak
Keywords: bakropisi