[Grafika] - Čavrk, Hamo ([Zagreb], 1996)
Sadržaj: stilizirani prikaz Andrijinog križa
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Čavrk/96; d.l. olovkom: E.A. Bakropis, aquatint
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi; akvatinte