[Plakat za izložbu "Zbirka Biškupić"] - Čavrk, Hamo (1992)
Apstraktna kompozicija. Četverokutna ploha koju tvore četiri manje četverokutne plohe sačinjene od ravnih, brzih poteza kistom, dužih i kraćih, koje u sredini prikaza tvore križ.
Desno dolje olovkom: Čavrk / 92
Naslov djelomično dao katalogizator.
Crtež je plakat za Izložbu grafičkih mapa i bibliofilskih izdanja "Zbirka Biškupić 1972. - 1992." iz fundusa Grafičke zbirke Nacionalne i sveučilišne biblioteke, Zagreb.
Izložba je održana u Muzejskom prostoru, Jezuitski trg 4, Zagreb, rujan-listopad 1992.
Keywords: tuš; lavirani tuš